Fitflop Sandaler,Fitflop Salg,Fitflop Casual,Fitflop Nettbutikk

Blake Mycoskie Populære raseri flip drag / flip flops fitflop sandaler,på mindre enn tre år for å få støtte fra mange Hollywood- artister,og til "the gym slitasje i føttene " design forårsaket salg i Europa , Amerika , Japan og Australia Fighter emnet.

FitFlop grunnleggeren Marcia Kilgore forrige måned til et nytt kort opphold attraktiv anatomi FitFlop ' s intervju ,fitflop casual og hennes tolkning av moten komfortabel vs Stilig FitFlop flip dra fra Storbritannia,også kjent som "Oppfølging fitness sko "fitflop salg,den patenterte designen felles utvikling og produksjon av medisinske akademikere og fottøy av profesjonelle industridesignere fitflop nettbutikk, så når du går 0,2007 lansering samtidig bevegelse,er FitFlop hovedmålet å forme forbrukere,men mange Hollywood entertainers slitasje FitFlop eksponering,har FitFlop oppgradert til den mest fasjonable flip og drar både helsemessige fordeler .

Uttaler å se trinn ( Camper ) historie,på tide å skru klokken tilbake til 1877 fitflop salg. Europa var en tid da den industrielle revolusjon , den spanske øya Mallorca , er det en mann som het Antonio Fluxa skomaker lune,Yuandu britisk industriell produksjon av dette nye læring produksjonsmåten . Etter hjemkomsten fra skolen ,og kombinerer Antonio sin velkjente sko håndverket med avansert mekanisering,hyret en rekke lokale Bekreftet etablert en sko skomaker fitflop sandaler. i teknologien bak Spania ennå talte,et dristig trekk som innovasjon.Denne skoen var senere å se trinn ( Camper ) for å legge et solid fundament : ikke bare se trinn ( Camper ) bringe fabrikken maskinvare,men også å se på trinn ( Camper ) injisere en eventyrlig og innovative ånd av merkevaren fitflop nettbutikk.

Et par komfortable og stilige sko , fokus på personlig stil i dag er en integrert del av fitflop salg et enkelt produkt,Camper gjøre dette!Camper fra Spania Mallorcas fottøy merkevare med i dag er ikke det samme i dag,kombinerer Mallorca tradisjonelle håndverkere og en gruppe som har revolusjonære ånd av skoen , er Camper ikke bare en merkevare,det er en gjenstand av Middelhavsområdet historie , kultur og stil påvirket kreasjoner.Camper , grunnlagt i 1975 , Mr.Lorenzo Fluxa nåværende president,sa : Vi hører ikke til moteindustrien , vi prøver bare å holde oss følelsen altfor alvorlige camper sko er alltid full av fantasi fitflop casual, men også på grunn av dette,Camper velger å fots for å nå dette landet , og bruke kreativiteten til å gi bedre fotgjenger måte , så lenge folk slitasje Camper ville si : Kom på Sett det,mer enn en tur, la fantasien utvikle seg fritt dette er Camper ånd !

Camper oppsto i 1928 et par sko som heter Camaleon fitflop nettbutikk,er det faktisk overlevert siden antikken , øya Mallorca bønder iført casual sko.Skoene er slitt av lastebildekk og vogn lerret, håndsydde med hyssing,og dette er en tegn på at folk Mallorca sko fitflop sandaler, singel og har en unik stil . Camper dukket ensbetydende forårsaket et motefenomen,folk i alle aldre er ikke bare iført et par Camper, moteguru Giorgio Armani eller filmstjerne Nicole Kidman også hadde Camper fitflop casual, sin koselige sjarm å erobre verden . Camper har en rekke sko, for eksempel Brothers,Pelotas serien,eller bruken av en asymmetrisk par kreative Twins serien,og nå,med det eneste poenget med Camper størrelse bønner vellykkede i å dyrke de neste årene , å balansere respekt for tradisjonell kunst,den som om den skulle spille inn humaniora,og den fasen av dialog og pop.fitflop salg

Tags:

fitflop sandaler

fitflop salg

fitflop casual

fitflop nettbutikk


4.8 (from 6757 reviews)